Sakura Haruno

Just another WordPress.com site

BF anime 27 octombrie 2011

Filed under: Fără categorie — rockdeea @ 19:02

anime-girl-friends.jpg image by Sweet_Vermouth

anime-2.png image by darkprincess_neko

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

Anime angel

Filed under: Fără categorie — rockdeea @ 18:47

 

Anime girl 1

Filed under: Fără categorie — rockdeea @ 18:25

cutegirl102.jpg cute girl 102 image by abigailze

 

 

 

 

Death note

Filed under: Fără categorie — rockdeea @ 16:33

Un anime pe care IL IUBESC.

Pacat ca este intr-un fel sec…

Light,personajul principal,gaseste un caiet,numit Detah Note ,in care scrii numele intreg al unei persoane,iar dupa ce este scris,peste 40 de secunde,persoana va face un atac de cord.Poti spune si cum sa moara,dar atunci acea persoana va muri in 6 minute si 40 de secunde.Cel care va nota in caiet,nu va fii afectat.

Light a inceput sa omoare toti criminalii cu ajutorul  caietului,toti facand atac de cord.Caietul,apartine unui shinigami-inger al morti,care si-a scapat caietul-lui in lumea oamenilor.Dar cum Light la luat,acum el este posesorul caietului-dar Ryuk,ingerul mortii este nevoit sa ramana cu Light pana cand acesta dispare,sau daca caietul va fii distrus.

Politia stia ca nu este o coincidenta in ce priveste moartea  criminalilor,asa ca au trebuit sa apeleze la L-faimosul detectiv L care rezolva orice caz.L nu si-a aratat nicodata fata,nici identitatea lui nu este stiuta,nnici infatisarea-nici macar vocea.El comunica prin asistentul lui,Watari cu politia.

In cele din urma,6 politisti-printre care si tatal lui Light,au ramas la cazul lui asa zisul „Kira”-vine de la killer(asa il numesc pe cel care omoara criminalii,mai precis Light),iar acestia au avut onoarea de al vedea pe L!Intalnindu-l fata in fata.Nu va spun mai multe,uitati-va singuri 😛

Finalul e cam sec….si ce ma enerveaza cel mai tare este ca L o sa moara la jumatatea animeului…SI IL IUBESC PE L!!!!:))

Dupa ce v-a muri,din pacate pentru Light,el are doi urmasi-doi baieti Near si Mello,care sunt la un orfelinat special pentru copii foarte inteligenti.Chiar ssi cu L mort,Light se lupta in continuare cu el.

O sa vedeti in final cine va invinge 😀

O sa mai apara un alt personaj,Misa,fotomodel,actrita..care o sa se indragosteasca de Light-si,un lucru foarte important-si ea are un carnet al mortii,a unui alt shinigami.

Acum,personajele.

Light

Ryuk

Ryuk Of Death Note

Misa:

Amane Misa Death Note

Iar acum,scumpul meu LLLLLLL!!!!!!!

:”>

Alte imagini:

CEA MAI TARE FAZA =))

 

 

 

Akikan!

Filed under: Fără categorie — rockdeea @ 15:59

Alt anime foarte interesant=))

In automatele de suc la doza,unele doze pot sa se transforme in femei,iar cel care a baut din doza ii da viata acelei femei,care va deveni „slujitorul” sau.Aceste femei au si puteri,care depind de sucul din care sunt facute.

Personajele.

Kakeru:

Melon,slujitoarea lui Kakeru

Najimi:

Yell,slujitoarea lui Najimi:

Budoko:

Goro:

Yurika:

Miku

Cupluri.

Kakeru&Melon

Kakeru&Najimi

 

Shugo Chara! 26 octombrie 2011

Filed under: Fără categorie — rockdeea @ 16:21

Dupa ce voi mai prezenta cateva animeuri,o sa incep sa-mi scriu din carte…daca no sa am sansa so public,macar pe blog sa mio postez :3

Shugo Chara este un anime foarte dragut,tema lui fiind despre oul inimii noastre(mda-cam ciudat :)) ).Oul se poate transforma  intr-un ou X-deoarece nu mai credem in visele noastre.Din pacate,daca oul devenie unul X,el pleaca de la noi si ramanem ca niste zombi:))) (daca nu avem oul pur).

Daca vei crede in visele tale din ce in ce mai mult,odin oul acela,va iesi un om sa zic asa,micut,care vrea sa fie caracterul tau.Impreuna cu el,te poti transforma,adica sa iti schimbi caracterul,in cel pe care ti lai dorit dintotdeauna..mna e mai complicat,trebuie sa vezi animeul ca sa intelegi:))

Acum personajele principale:

Hinamori Amu

Amu si gardianii ei:

Amu Hinamori, Ran, Miki and Su

Ikuto:

Utau,sora lui Ikuto:

Tadase:

Kukai:

Yaya:

Rima:

Nadeshiko:

Iar acum,cuplurile:

Amu&Ikuto

Amu&Tadase

Tadase Y Amu

Kukai&Utau